MENU MIGDIA/ DILLUNS A DIJOUS – FEINERS / 13:00 15:30
Entrants

Bunyols
de bacallà amb maionesa de còdium
Gluten – Làctic – Ou – Peix

Croquetes
de pernil ibèric
Gluten – Làctic – Ou

Croquetes
d’ànec amb hoisin
Gluten – Lacti – Ou – Soja -Sèsam

Llobarro
en adob amb tempura, maionesa- yuzu
Gluten – Ou – Peix -Sulfits

Coca
de carxofes, llardons de porc Duroc, bolets de temporada
Gluten

Porros
escalivats, burrata, avellanes
i el seu oli

Gluten – Làctic – Fruita de closca – Mostassa

Curry
de pastanagues amb ou escalfat, puré de carabassa i mel, cruixent d’arròs salvatge
Ou – Lacti

Focaccia
de sobrassada, mel de pi,
formatge Comté, raïm negre
i pinyons país

Gluten – Làctic – Fruita de closca

Reforça

Pop
a la brasa, albergínia amb miso i romesco de kimchi
Gluten – Fruita de closca – Sulfit – Mol·lusc 

Fideus a la cassola
carxofes, bolets i musclos
Gluten – Ou – Sulfit – Mol·lusc – Crustacis

Pollastre
de corral arrebossat cruixent,
ceba a la “diabla” i tomàquet confitat

Gluten – Làctic – Ou – Sulfit

Tatin
de cua de bou
amb pomes

Gluten – Làctic – Sulfit

Endolceix-te

Mousse tropical
passió, pinya, mango i coco
Gluten

Torrada de Santa Teresa
cremosa cruixent
amb gelat de llet fumada

Gluten – Làctic – Ou

Mi-cuit
de xocolata amarga, crema agra
Gluten – Làctic – Ou

Baba
al Rom envellit, xantillí de llima
Gluten – Làctic – Ou – Sulfit

Formatges
artesans al tall
Gluten – Làctic – Fruit de closca

30€ IVA inclòs (copa de vi, aigua, cervesa o refresc i café)