Carpaccio
d’escamarlà, llima-llimona-estragó
i oli d’oliva morruda
Gluten – Ous – Crustacis |
18.- |
Salmó
marinat i flamejat,
albergínia fumada, gravlax
Mostassa – Sulfits – Peix
| 16.- |
Tomàquet d’en Pep
amanit, amb olives negres
i gelat d’oli d’oliva verge extra
Gluten – Sulfits – Mol·luscs
| 12.- |
Porros
escalivats, burrata, avellanes
i el seu oli
Gluten – Lactis – Fruits de closca – Mostassa
| 13.- |
Tàrtar
de tonyina, perfums d’Àsia,
“vichissoise” de fonoll, salicòrnia
Lactis – Soja – Sulfits – Peix
| 18.- |
Curry
de pastanagues ecològiques,
cruixent d’arròs salvatge
Sulfits
| 13,50.- |
Focaccia
de sobrassada, mel de pi,
formatge comté, raïm negre
i pinyons país
Gluten – Lactis – Fruits de closca
| 12.- |