Una plaça única, una taula per a tu, una carta atrevida, un moment autèntic.

Proposem una carta amb molt gust en què tractem productes frescos i d’alta qualitat, respectant-los i buscant sorprendre a través de les receptes.

Una cuina fàcil d’entendre, potent, creativa i amb personalitat.

BAR & TERRASSA

CARTA OBERTA TOT EL DIA     Plats disponibles de 12.00h a 23:00h

Pans

Fougasse
amb herbes provençals,
pesto de tomàquet

Gluten – Làctic – Fruita de closca

4,5.-

Xusco
pa de camp tradicional
amb mantega d’algues

Gluten – Làctic

4,5.-

 

Obre boca

Formatges
sense pasteuritzar al tall
Gluten – Làctic – Fruits de closca

13.- 125gm

Pernil
ibèric de gla al tall

25.-

Cecina
de bou amb ametlles fumades
Fruits de closca

16.-

Bunyols
de bacallà amb maionesa de còdium
Gluten – Làctic – Ou – Peix

16.- 4u

Croqueta
de pernil ibèric
Gluten – Làctic – Ou

4.- 1u.

Croquetes
d’ànec amb hoisin
Gluten – Lacti – Ou – Soja -Sèsam

14.- 4u.

Calamars
a l’andalusa i maioneses especiades
Gluten – Ou – Mol·lusc – Soja – Sèsam

16.-

Crunxi-Taco
de patata, gamba vermella amb llima,
pebre d’Espelette i alga nori

Crustaci

18.- 4u.

Llobarro
en adob amb tempura, maionesa- yuzu
Gluten – Ou – Peix – Sulfits

16.-

Comparteix

Coca
de carxofes, llardons de porc Duroc, bolets de temporada
Gluten

16.-

Carpaccio
d’escamarlà, llima-llimona-estragó
i oli d’oliva Morruda

Gluten – Ou – Crustaci

18.-

Foie
royal de foie-gras caramel·litzat, codonys confitats, formatge de cabra
Sulfit – Lacti

18.-

Porros
escalivats, burrata, avellanes
i el seu oli

Gluten – Làctic – Fruita de closca – Mostassa

14.-

Tàrtar
de tonyina, perfums d’Àsia,
“vichyssoise” de fonoll i salicòrnia

Làctic – Soja – Sulfit – Peix

18.-

Curry
de pastanagues amb ou escalfat, puré de carbassa i mel, cruixent d’arròs salvatge
Ou – Lacti

13,50.-

Focaccia
de sobrassada, mel de pi,
formatge Comté, raïm negre
i pinyons país

Gluten – Làctic – Fruita de closca

12.-

Reforça

Pop
a la brasa, albergínia amb miso i romesco de kimchi
Gluten – Fruita de closca – Sulfit – Mol·lusc 

18.-

Rèmol
a la brasa servit amb espina, cabdells temperats, amb vinagreta de piquillo
Lacti – Sulfit – Crustacis

25.-

Fideus a la cassola
carxofes, bolets i musclos
Gluten – Ou – Sulfit – Mol·lusc – Crustacis

21.-

Arròs
sec de secret ibèric
i navalles del Delta

Mol·lusc

21.-

Pollastre
de corral arrebossat cruixent,
ceba a la “diabla” i tomàquet confitat

Gluten – Làctic – Ou – Sulfit

16.-

Tatin
de cua de bou
amb pomes

Gluten – Làctic – Sulfit

24.-

Xai
codillo enfangat, cous cous de samfaina
Gluten – Sulfits

24.-

Endolceix-te

Mousse tropical
passió, pinya, mango i coco
Gluten

6,5.-

Torrada de Santa Teresa
cremosa cruixent amb gelat de llet fumada
Gluten – Làctic – Ou

6,5.-

Mi-cuit
de xocolata amarga, crema agra
Gluten – Làctic – Ou

8.-

Baba
al Rom envellit, xantillí de llima
Gluten – Làctic – Ou – Sulfit

6,5.-

Flam
d’ou amb vainilla
Làctic – Ou

6,5.-

  • Amor “Fougasse” a primera vista
  • Trencar, barrejar, gaudir!
  • Exòtic, salvatge i ple de color
  • El secret està en el moment “Sucarrat”
  • No podràs resistir-te a el pollastre més crunchy ni a la salsa més diabla
  • Algunos l’anomenen tatin, altres plat estrella i altres “el hit”
  • Perquè no triïs entre pastís o gelat, tot en un!
  • Se’t caurà la Baba amb aquest postre emborratxat
Horari

a restaurant de dilluns a diumenge

  • Esmorzar: 7.30-11.00
  • Dinar: 13.00-15.30
  • Sopar: 19.30-23.00 
  • Cafeteria i bar: 11.00-00.00
  • Terrassa Sant Felip Neri: de dilluns a divendres de 19.00 a 0.00; dissabtes, diumenges i festius de 9.00 a 0.00
  • Menú migdia: Dinar de dilluns a dijous – feiners
Reserves

2h gratuïta al pàrquing Saba Catedral amb reserves de dinar o sopar (de 13: 30h a 17h i de 20h a 00h).

Amb una ubicació privilegiada.
La Plaça Sant Felip Neri és un escenari amb molta màgia, ànima, història i bellesa.

Pl. Sant Felip Neri, 2

Subscriu-te a la nostra newsletter.