Bar & Terrassa

Una plaça única, una taula per a tu, una carta atrevida, un moment autèntic.

Proposem una carta amb molt gust en què tractem productes frescos i d’alta qualitat, respectant-los i buscant sorprendre a través de les receptes.

Una cuina fàcil d’entendre, potent, creativa i amb personalitat.

CARTA ANYTIME     Plats disponibles de 12.00h a 23:00h

Pans

Fougasse
amb herbes provençals,
pesto de tomàquet

Gluten – Làctic – Fruita de closca

4,5.-

Xusco
pa de camp tradicional
amb mantega d’algues

Gluten – Làctic

4,5.-

 

Obre boca

Formatges
artesans al tall
Gluten – Làctic – Fruits de closca

12.- 100gm

Pernil
ibèric de gla al tall
Gluten

25.-

Cecina
de bou amb ametlles fumades
Fruits de closca

16.-

Bunyols
de bacallà amb maionesa de còdium
Gluten – Làctic – Ou – Peix

16.- 4u

Croqueta
de pernil ibèric
Gluten – Làctic – Ou

4.- 1u.

Croquetes
duo de bacallà i salmó fumat
Gluten – Làctic – Ou – Peix

16.- 4u.

Calamars
a l’andalusa i maioneses especiades
Gluten – Ou – Mol·lusc – Soja – Sèsam

16.-

Crunxi-Taco
de patata, gamba vermella amb llima,
pebre d’Espelette i alga nori

Crustaci

18.- 4u.

Comparteix

Carpaccio
d’escamarlà, llima-llimona-estragó
i oli d’oliva morruda

Gluten – Ou – Crustaci

18.-

Salmó
marinat i flamejat,
albergínia fumada i gravlax

Mostassa – Sulfit – Peix

16.-

Porros
escalivats, burrata, avellanes
i el seu oli

Gluten – Làctic – Fruita de closca – Mostassa

13.-

Tàrtar
de tonyina, perfums d’Àsia,
“vichyssoise” de fonoll i salicòrnia

Làctic – Soja – Sulfit – Peix

18.-

Curry
de pastanagues ecològiques i
cruixent d’arròs salvatge

Sulfit

13,50.-

Focaccia
de sobrassada, mel de pi,
formatge Comté, raïm negre
i pinyons país

Gluten – Làctic – Fruita de closca

12.-

Reforça

Pèsols del Maresme
amb pil pil de verd, ou poché i bacallà
Gluten – Ou – Peix

18.-

Pop
a la brasa, albergínia amb miso i romesco de kimchi
Gluten – Fruita de closca – Sulfit – Mol·lusc 

18.-

Cassoleta
de sepionets, patata a “lo pobre”
i tinta de calamar

Sulfit – Mol·lusc

19.-

Arròs
sec de secret ibèric
i navalles del Delta

Mol·lusc

21.-

Pollastre
de corral arrebossat cruixent,
ceba a la “diabla” i tomàquet confitat

Gluten – Làctic – Ou – Sulfit

16.-

Tatin
de cua de bou
amb pomes

Gluten – Làctic – Sulfit

24.-

Botifarra
de vaca vella “tendó-ligth”,
saltejat de mongetes tendres,
condiment anxova-estragó

Làctic – Mostassa – Sulfit – Peix

19.-

Endolceix-te

Tartaleta
de poma amb gelat de vainilla
Gluten – Làctic – Ou – Fruita de closca

6,5.-

Torrija
cremosa cruixent
amb gelat de llet fumada

Gluten – Làctic – Ou

6,5.-

Mi-cuit
de xocolata amarga, crema agra
Gluten – Làctic – Ou

8.-

Baba
al Rom envellit, xantillí de llima
Gluten – Làctic – Ou – Sulfit

6,5.-

  • Amor “Fougasse” a primera vista
  • Trencar, barrejar, gaudir!
  • Exòtic, salvatge i ple de color
  • El secret està en el moment “Sucarrat”
  • No podràs resistir-te a el pollastre més crunchy ni a la salsa més diabla
  • Algunos l’anomenen tatin, altres plat estrella i altres “el hit”
  • Perquè no triïs entre pastís o gelat, tot en un!
  • Se’t caurà la Baba amb aquest postre emborratxat
Horari

Obert a partir del 23 d’abril

A restaurant de dilluns a diumenge

  • Esmorzar: 7.30-11.00
  • Dinar: 13.00-15.30
  • Sopar: 19.30-23.00 *sense restriccions. 19.30-22 amb restriccions actuals només per a clients allotjats.
  • Cafeteria i bar: 11.00-01.00*sense restriccions. De 11.00-22.00 amb restriccions actuals només per a clients allotjats.
  • Terrassa Sant Felip Neri: Dilluns a divendres (laborables) de 19.00-23.30 *sense restriccions. De 19.00-22.00 Amb restriccions només per a clients allotjats. Dissabtes, diumenges i festius de 9.00-23.30.
  • Menú executiu: Dinar de dilluns a dijous
Reserves

1h gratuïta al pàrquing Saba Catedral amb reserves de dinar (de 13: 30h a 17h).

Amb una ubicació privilegiada.
La Plaça Sant Felip Neri és un escenari amb molta màgia, ànima, història i bellesa.

Pl. Sant Felip Neri, 2

Subscriu-te a la nostra newsletter.