Bar & Terrassa

Una plaça única, una taula per a tu, una carta atrevida, un moment autèntic.

Proposem una carta amb molt gust en què tractem productes frescos i d’alta qualitat, respectant-los i buscant sorprendre a través de les receptes.

Una cuina fàcil d’entendre, potent, creativa i amb personalitat.

Pans

Fougasse
amb herbes provençals,
pesto de tomàquet

Gluten – Lactis – Fruits de closca

4,5.-

Xusco
pa de camp tradicional
amb mantega d’algues

Gluten – Lactis

4,5.-

Obre boca

Formatges
artesans al tall
Gluten – Lactis – Fruits de closca

12.- 100gm

Pernil
ibèric de gla al tall
Gluten

25.-

Cecina
de bou, ametlles fumades
Fruits de closca

16.-

Bunyols
de bacallà amb maionesa de còdium
Gluten – Lactis – Ous – Peix

16.- 4u.

Calamars
a l’andalusa, maioneses especiades
Gluten – Ous – Mol·luscs – Soja – Sèsam

16.-

Crunxi-Taco
de patata, gamba vermella amb llima
i pebre d’espelette, alga nori

Crustacis

18.- 4u.

Comparteix

Carpaccio
d’escamarlà, llima-llimona-estragó
i oli d’oliva morruda

Gluten – Ous – Crustacis

18.-

Salmó
marinat i flamejat,
albergínia fumada, gravlax

Mostassa – Sulfits – Peix

16.-

Tomàquet d’en Pep
amanit, amb olives negres
i gelat d’oli d’oliva verge extra

Gluten – Sulfits – Mol·luscs

12.-

Porros
escalivats, burrata, avellanes
i el seu oli

Gluten – Lactis – Fruits de closca – Mostassa

13.-

Tàrtar
de tonyina, perfums d’Àsia,
“vichissoise” de fonoll, salicòrnia

Lactis – Soja – Sulfits – Peix

18.-

Curry
de pastanagues ecològiques,
cruixent d’arròs salvatge

Sulfits

13,50.-

Focaccia
de sobrassada, mel de pi,
formatge comté, raïm negre
i pinyons país

Gluten – Lactis – Fruits de closca

12.-

Reforça

Ou poché
amb pil pil de bacallà, gules de blat
i oli d’alfàbrega

Gluetn – Ous – Peix

15.-

Pop
a la brasa,
escalivada de temporada
amb romesco picant

Gluten – Fruits de closca – Sulfits – Mol·luscs

18.-

Cassoleta
de sepionets, patata a “lo pobre”
i tinta de calamar

Sulfits – Mol·luscs

19.-

Arròs
sec de secret ibèric
i navalles del delta

Mol·luscs

21.-

Pollastre
de corral arrebossat cruixent,
ceba diable i tomàquet confitat

Gluten – Lactis – Ous – Sulfits

16.-

Tatin
de cua de bou
amb poma reineta

Gluten – Lactis – Sulfits

24.-

Botifarra
de vaca vella “tendó-ligth”,
saltejat de mongetes tendres,
condiment anxova-estragó

Lactis – Mostassa – Sulfits – Peix

19.-

Endolceix-te

Tartaleta
de figues coll de dama
Gluten – Lactis – Ous – Fruits de closca

6,5.-

Torrija
cremosa cruixent
amb gelat de llet fumada

Gluten – Lactis – Ous

6,5.-

Mi-cuit
de xocolata amarga, crema agra
Gluten – Lactis – Ous

8.-

Baba
al Rom envellit, chantilly de llima
Gluten – Lactis – Ous – Sulfits

6,5.-

  • Amor “Fougasse” a primera vista
  • Trencar, barrejar, gaudir!
  • Exòtic, salvatge i ple de color
  • El secret està en el moment “Sucarrat”
  • No podràs resistir-te a el pollastre més crunchy ni a la salsa més diabla
  • Algunos l’anomenen tatin, altres plat estrella i altres “el hit”
  • Perquè no triïs entre pastís o gelat, tot en un!
  • Se’t caurà la Baba amb aquest postre emborratxat
Horari i Reserves:

Tancat fins a nou avís

Amb una ubicació privilegiada.
La Plaça Sant Felip Neri és un escenari amb molta màgia, ànima, història i bellesa.

Pl. Sant Felip Neri, 2

Subscriu-te a la nostra newsletter.